Liselotte van Steenis

 

 

 

 

 

 

Rechts Liselotte van Steenis, links Ingrid Rustemeijer, net na een trainingsessie met een aantal leidinggevenden bij de HvA.


LJ Consulting

LJ Consulting is in 2014 opgericht door Liselotte van Steenis en heeft samengewerkt met verschillende opdrachtgevers waaronder de Hogeschool van Amsterdam, KWF, het Stokstaartkwartier, Nederlandse Vereniging van Farmacie, Facilitation Profs en AIESEC Amsterdam.

 

N.B.: Op dit moment werkt Liselotte als consultant bij Turner. We hebben samen trainingen ontwikkeld (najaar 2018) voor leidinggevenden bij Antes: Leiderschap in Tijden van Verandering

 

 

Werkwijze

Liselotte (1987) is een gedreven en inspirerende consultant op gebied van leiderschap, verandermanagement & vitaliteit. Ze werkt vanuit de visie dat het behalen van een goed resultaat vooraf wordt gegaan door verandering bij de mens en het proces.

 

Verbinden is haar natuur. Ze verbindt zowel de strategie met de implementatie als de verschillende mensen rondom een complex vraagstuk, missie of visie. 

Profiel

Een goede dosis organisatie- sensitiviteit, nieuwsgierigheid, gevoel voor humor en zelfstandigheid maken dat ze in korte tijd de juiste randvoorwaarden kan creëren om beoogde veranderingen te realiseren. Hierbij richt ze zich op leiderschapontwikkeling, procesoptimalisatie (Lean) en -alignment.