Leiderschap

Leiderschap gaat over het gebruiken van jouw eigen innerlijke (professionele) kompas om tot resultaten te komen en niet over heldendom. Het kan zowel een individueel als een collectief proces zijn. Wij gaan uit van de leider én de actieve volgers en ondersteunen hun ontwikkeling. 

Persoonlijk leiderschap

Wil je de (energie)stroom veranderen maar weet je niet goed waar te beginnen of waar je naar toe wilt?

 

Wij ondersteunen en prikkelen je door coaching, 'training on the job' en supervisie. Je ontdekt wat jouw specifieke bijdrage in het geheel is en waar je het verschil kunt maken.

Strategisch leiderschap

Wil je binnen jouw organisatie een verandering van leiderschap realiseren?

 

Onze programmatische aanpak start met het duidelijk maken van de strategische en organisatorische kaders en gebruiken deze als vertrekpunt. De invulling van het programma wordt met betrokken leidinggevenden uitgewerkt waardoor het eigenaarschap duidelijk bij hen wordt belegd. Gedurende het programma is het mogelijk om bij te stellen. We hanteren feedback-loops waardoor we leren van het 'hier en nu' en aanpassen voor het 'daar en dan'. Hiermee leggen we verbinding tussen de ervaringen en het veranderen. Fouten mogen gemaakt worden en we leren ervan.